top of page

Bed en Breakfast in Spanje  bij Belgen

Team Valavero

100% SPAANS MET EEN VLEUGJE BELGISCH

Altijd al willen logeren bij een local maar ontbreekt het je aan taalkennis? In onze B&B krijgt de term "Logeren bij Belgen" een volledig nieuwe betekenis! Cortijo Valavero is namelijk een puur Spaanse B&B waar we je ontvangen in het nederlands. Het beste van twee werelden en een unieke manier om het échte Andalusië van heel dichtbij te leren kennen zonder ook maar één detail te moeten missen!

B&B Cortijo Valavero: bed en breakfast Belgen in Spanje

Jullie gastvrouw

VANESSA

Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Westmalle, in de Antwerpse Kempen. 10 jaar lang speelde ik professioneel volleybal op internationaal niveau doorheen Europa en Amerika. Na mijn carrière vestigde ik me aan onze kust waar ik enkele jaren werkzaam was in de immobiliënwereld. Op zoek naar een grotere uitdaging, stootte ik per toeval op onze cortijo waar ik meteen ook Jorge leerde kennen. Cortijo Valavero werd onze thuisbasis en het project dat zou uitgroeien tot onze huidige B&B. Spanje is al 20 jaar mijn thuis. Ik ben van Belgische afkomst maar Spaanse in hart en nieren.

B&B Cortijo Valavero: bed en breakfast Belgen in Spanje

Jullie gastheer

JORGE

Jorge is geboren en getogen in ons dorp, Lújar. Een volbloed Andalusiër dus. Hij kent elk pad, elke plant en elke uithoek van onze streek op zijn duim. Jorge is de man van het zware werk rondom ons huis en op het land; stilzitten is niet aan hem besteed. Jorge spreekt enkel Spaans maar zelfs in z´n eigen taal is hij een man van weinig woorden. Jorge is het werkpaard en de stille kracht achter onze B&B;

B&B Cortijo Valavero: bijzonder logeren andalusie

Ons spic en span team

ASCENCIÓN
CARMEN
LORENA

In onze B&B wordt je ontvangen door de ganse familie! Jorge´s zussen, Ascensión en Carmen en zijn nichtje Lorena zijn namelijk onze spic en span experten! Met veel ervaring en heel veel oog voor detail zijn zij verantwoordelijk voor de stralend witte was en een tot in de puntjes gepoetst huis!

B&B Cortijo Valavero: logeren bij vlamingen andalusie

Het entertainment team

ONZE BEESTEN BOEL

Voor de bewaking van onze B&B rekenen we op onze trouwe honden Arturo en Falco. Voor het sociale amusement rond het huis zorgen onze 4 poezen. Onze dieren zijn niet gevaarlijk en blijven buitenshuis. De kakelverse eitjes bij het ontbijt worden geleverd door onze kippen en onze fantastische honing is afkomstig van onze eigen bijen. Onze schapen onderhouden ons terrein op een ecologische manier.

Cortijo Valavero bed en breakfast in Spanje bij Belgen

bottom of page