Bed en Breakfast in Spanje  bij Belgen

Team Valavero

100& SPAANS MET EEN VLEUGJE BELGISCH

Altijd al willen logeren bij een local maar ontbreekt het je aan taalkennis? In onze B&B krijgt de term "Logeren bij Belgen" een volledig nieuwe betekenis! Cortijo Valavero is namelijk een puur Spaanse B&B waar we je ontvangen in het nederlands. Het beste van twee werelden en een unieke manier om het échte Andalusië van heel dichtbij te leren kennen zonder ook maar één detail te moeten missen!

2017-11-21 14.34.33.jpg
B&B Cortijo Valavero: bed en breakfast Belgen in Spanje

Jullie gastvrouw

VANESSA

Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Westmalle, in de Antwerpse Kempen. 10 jaar lang speelde ik professioneel volleybal op internationaal niveau doorheen Europa en Amerika. Na mijn carrière vestigde ik me aan onze kust waar ik enkele jaren werkzaam was in de immobiliënwereld. Op zoek naar een grotere uitdaging, stootte ik per toeval op onze cortijo waar ik meteen ook Jorge leerde kennen. Cortijo Valavero werd onze thuisbasis en het project dat zou uitgroeien tot onze huidige B&B. Spanje is al 19 jaar mijn thuis. Ik ben van Belgische afkomst maar Spaanse in hart en nieren.

B&B Cortijo Valavero: bed en breakfast Belgen in Spanje

Jullie gastheer

jorge

Jorge is geboren en getogen in ons dorp, Lújar. Een volbloed Andalusiër dus. Hij kent elk pad, elke plant en elke uithoek van onze streek op zijn duim. Jorge is de man van het zware werk rondom ons huis en op het land; stilzitten is niet aan hem besteed. Jorge spreekt enkel Spaans maar zelfs in z´n eigen taal is hij een man van weinig woorden. Jorge is het werkpaard en de stille kracht achter onze B&B;

B&B Cortijo Valavero: bijzonder logeren andalusie

ons spic en span team

ascensión

carmen

lorena

Jorge´s zussen, Ascensión en Carmen en zijn nichtje Lorena zijn onze spic en span experten! Met veel ervaring en heel veel oog voor detail zorgen zij dagelijks voor de stralend witte was en een tot in de puntjes gepoetst huis!

B&B Cortijo Valavero: logeren bij vlamingen andalusie

het entertainment team

onze beesten

boel

Voor de bewaking van onze B&B rekenen we op onze trouwe honden Gaitán, Arturo en Falco. Voor het sociale amusement rond het huis zorgen onze poezen. Onze dieren zijn niet gevaarlijk en blijven buitenshuis. Onze kippen zorgen voor de kakelverse eitjes bij het ontbijt en onze fantastische honing is afkomstig van onze eigen bijen.

In Cortijo Valavero krijgt het concept "bed en breakfast in Spanje bij Belgen" een volledige nieuwe betekenis! Bij ons logeer je namelijk zoals bij een local maar dan in je eigen taal! Op zoek naar jouw ideale B&B om te logeren in een B&B bij Belgen in Spanje? Tot binnenkort in Cortijo Valavero! Bed en breakfast bij Belgen in Granada.