Belgische B&B in Andalusië

Onze locatie

TEMIDDEN DE NATUUR. VLAKBIJ DE KUST.

Las_provincias_de_Andalucia.jpg

Cortijo Valavero ligt in de provincie Granada in het zuiden van Andalusië. We maken deel uit van de Costa Tropical, een authentieke kuststrook, vrij van internationaal massatoerisme met Motril als regionale hoofdstad. Onze regio dankt haar naam aan het subtropisch microklimaat dat er het ganse jaar door heerst.

B&B Cortijo Valavero

B&B bij Belgen in Andalusië_edited.jpg

Ons dorp Lújar

ONZE DIRECTE OMGEVING

Onze B&B ligt op een unieke locatie aan de voet de imposante Sierra de Lújar (1830m), één van de uitlopers van het Sierra Nevada bergmassief. Ons eigen terrein bestaat uit 150 000m2 bossen en boomgaarden. Rondom liggen nog eens enkele honderden hectaren ongerepte natuur. Geen buren, geen verkeer...enkel allesoverheersende rust!

Belangrijk: onze B&B ligt afgelegen!

B&B Belgen Andalusië

EEN DAG AAN ZEE?

De dichtsbijzijnde stranden liggen op 25 min. Je ziet de zee vanop ons terras.

WANDELEN?

Trek je wandelschoenen aan en vertrek! Geen auto nodig!

HET ALHAMBRA?

Granada en het Alhambra liggen op een dik uurtje rijden. Een ideale daguitstap!

ONS DORP

100 % authentiek

Onze B&B ligt een 4-tal km buiten het piepkleine Lújar; een dorpje van amper 100 inwoners waar de tijd lang geleden is blijven stilstaan. De bar is de draaischijf van het sociale leven en meteen ook de enige voorziening van algemeen nut! 

B&B belgen andalusie

Een Belgische B&B in Andalusië ? Wij geven het concept "Logeren bij Belgen in Andalusië" een heel nieuwe betekenis! Bij ons ontvangen we je namelijk in je eigen taal maar logeer je zoals bij een local. De Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" verkoos ons 6x op rij tot beste Beste B&B bij Belgen in Andalusië en Spanje? Tot binnenkort in Cortijo Valavero!