top of page

BenB Andalusië Belgen

Cultuur

Dat onbekende plekje dat NIET in de reisgidsen staat? Wij weten waar het ligt! De mooiste bergdorpen, de meest spectaculaire autoroutes of de mooiste stadswandeling door het groen? Kom het authentieke Andalusië ontdekken!

ALHAMBRA
B&B in Andalusie bij Belgen

GRANADA EN HET ALHAMBRA

Een prachtige stad met vele gezichten! Wij zorgen voor de insider tips om de gezelligste en meest onontdekte hoekjes van de stad te gaan verkennnen!

B&B in Andalusië bij Belgen

LAS ALPUJARRAS, DE LECRIN VALLEI EN ALHAMA DE GRANADA

Stuk voor stuk auto dagtochten om "U" tegen te zeggen! Prachtige verlaten landwegen door citrusvalleien, langs azuurblauwe stuwmeren en door Moorse dorpen. De adembenemende berglandschappen krijg je er zo maar bij!

DE MARKT VAN ALMUÑECAR

Vrijdag kan je gaan snuisteren op de wekelijkse straatmarkt in Almuñecar. Voor je je neervlijt op een terrasje kan je nog wat slenteren door haar eeuwenoude stegen of je benen strekken op haar mooie zeedijk.  

Voorbereid erop uit!

Je kan dagelijks op ons rekenen voor hulp bij het uitstippelen van jouw ideale vakantiedag. Bovendien zorgen we voor een uitgebreide, digitale activiteiten app voor onderweg. Zo hoef je geen enkel detail te missen!

Cortijo Valavero B&B in Andalusië bij Belgen

bottom of page