CULTUUR

Opsnuiven

Dat onbekende plekje dat NIET in de reisgidsen staat? Wij weten waar het ligt! De mooiste bergdorpen, de meest spectaculaire autoroutes of de mooiste stadswandeling door het groen? Je kan op ons rekenen voor dagelijkse inspiratie!

 
B&B in Andalusie bij Belgen

DE STAD GRANADA EN HET ALHAMBRA

Een prachtige stad met twee gezichten! Heb je alle toeristische bezienswaardigheden al bezocht? Dan verklappen wij je de insider tips om de gezelligste, onontdekte hoekjes van de stad te vinden! Het wereldberoemde Alhambra bezoeken? Boek je tickets zo vroeg mogelijk!

B&B in Andalusië bij Belgen

LAS ALPUJARRAS, DE LECRIN VALLEI EN ALHAMA DE GRANADA

Stuk voor stuk auto dagtochten om u tegen te zeggen! Prachtige verlaten landwegen door citrusvalleien, naast azuurblauwe stuwmeren en via Moorse dorpen. Met hier en daar een stop in een lokale bar of een mooi uitkijkpunt. De adembenemende berglandschappen krijg je er zo maar bij!

DE MARKT VAN ALMUÑECAR

Vrijdag is de ideale dag om af te zakken naar het kuststadje Almuñecar en er te gaan snuisteren op de wekelijkse straatmarkt. Voor je je neervlijt op één van de terrasjes in het gezellige stadcentrum kan je nog wat rondslenteren door haar eeuwenoude stegen of gaan flaneren op de zeedijk.  

We zijn veel meer dan enkel een B&B in Andalusië bij Belgen! Met onze uitgebreide kennis van de streek ga je steeds op pad met de meest exclusieve info om de mooiste plekjes in onze regio te gaan ontdekken.De lezers van de Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" verkozen ons 6x op rij tot beste B&B in Andalusië bij Belgen ? B&B bij Belgen in Granada