B&B bij Belgen in Spanje

Onze keuken

LOKAAL. HUISGEMAAKT.

In onze keuken gelden 3 basisprincipes: kraakvers, lokaal en 100% huisgemaakt! Onze gerechten zijn puur, zonder tierlantijntjes en klaargemaakt met enkel het beste uit de directe omgeving. Lokale keuken met veel smaak en een goed geweten!

HET ONTBIJT

Luxueus wakker worden

 

ONTBIJTEN IN CORTIJO VALAVERO IS...

PURE LUXE

Rustig wakker worden aan je eigen tafel in de zon met een schitterend uitzicht over de bergen en de vallei. Het ontbijtbuffet? Versgemalen expressokoffie, versgeperst sinaasappelsap, huisgemaakte cakes, warm brood en croissants, gesneden seizoensfruit uit de tuin, honing en pollen van onze bijen, eitjes van onze kippen, huisgemaakte confituren van lokaal fruit,...

Geen betere manier om je dag te starten!

 

Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

20211007_135946.jpg

Middagsnack

Om dat hongertje tussendoor te stillen zorgen we 4 dagen per week met plezier voor een lichte middagsnack. Vanaf 6,5€ p.p

20211006_131347.jpg

Dranken

Onze honesty bar biedt een ruime keuze aan dranken en bieren en in onze wijnkelder vindt je bijzondere, betaalbare Spaanse wijnen. Wijnen vanaf 19€/fles.

b&b in andalusie wandelen.jpg

HET DINER

(H)eerlijk en Km0

AUTHENTIEKE KEUKEN. HUISGEMAAKT.

Aan onze tafel eet je enkel het allerbeste! Huisgemaakt van a to z, maar dat spreekt voor zich! Superieure kwaliteit, kraakvers en, uit principe, enkel van Spaanse bodem! Authentieke recepten opgestoken in de keukens van old school koks, bedreven huisvrouwen en ervaren grootmoeders.


 

We koken 5x per week

Maaltijdprijzen variëren tussen 19 en 39€ p.p (Drank niet incl)

Op zoek naar de ideale B&B bij Belgen in Spanje- Granada voor jouw vakantie? Bij ons eet je lokale gerechten klaargemaakt met enkel het beste uit de directe omgeving. De lezers van de Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" verkozen ons 6x op rij tot beste B&B bij Belgen in Spanje?