top of page

B&B bij Belgen in Spanje

Onze keuken

In onze keuken gelden 3 basisprincipes: kraakvers, lokaal en 100% huisgemaakt! Onze gerechten zijn puur, zonder tierlantijntjes en klaargemaakt met enkel het beste uit de directe omgeving. Lokale keuken met veel smaak en een goed geweten!

Ontbijt

ONTBIJTEN IN CORTIJO VALAVERO IS...

PURE LUXE

Rustig wakker worden aan je eigen tafel in de zon met een schitterend uitzicht over de bergen en de vallei. Het ontbijtbuffet? Versgemalen expressokoffie, versgeperst sinaasappelsap, huisgemaakte cakes, warm brood en croissants, gesneden seizoensfruit uit de tuin, honing van onze bijen, eitjes van onze kippen, huisgemaakte confituren van lokaal fruit,...

Geen betere manier om je dag te starten!

 

Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

20211007_135946.jpg

Middagsnack

Wie wil kan ´s middags aanschuiven voor een lichte snack (3x/week)
Vanaf 7,5€ p.p

20211006_131347.jpg

Dranken

Onze honesty bar biedt een ruime keuze aan dranken. Voor Spaanse wijnen aller aard kan je snuisteren in onze wijnkelder (vanaf 19€)

b&b in andalusie wandelen.jpg

Dineren in Cortijo Valavero

AUTHENTIEK. HUISGEMAAKT. KM0

Aan onze tafel eet je enkel het allerbeste! Huisgemaakt van a to z, maar dat spreekt voor zich! Superieure kwaliteit, kraakvers en, uit principe, enkel van Spaanse bodem! Authentieke recepten opgestoken in de keukens van old school koks, bedreven huisvrouwen en ervaren grootmoeders.


 

We koken 5x per week

Maaltijdprijzen variëren tussen 10 en 38€ p.p (Drank niet incl)

Cortijo Valavero BB in Spanje bij Belgen

bottom of page