B&B in Spanje bij Belgen

Waarom Cortijo Valavero?

10 HELE GOEDE REDENEN

Kwaliteit met een grote "k"

1.

Al wat je verwacht van een top logies? Wij hebben ervoor gezorgd! Van kwalitatieve bedden, fris gestreken was en een kraaknet huis tot volop warm water en een stevige waterdruk bij het douchen! 

Luxueus ontbijten

2.

De kans is groot dat je maanden later nog regelmatig terugdenkt aan ons ontbijt! Huisgemaakt, lokaal en vooral....van de beste kwaliteit. Het tafeltje in de zon met het eindeloze vergezicht? Dat hoort er gewoon bij!

Boordevol karakter

3.

In onze B&B slaap je tussen de muren van een prachtig gerestaureerde, Andalusische pachtboerderij met een lang verleden.  Elke hoek is uniek en vertelt een verhaal. Een huis met een ziel!

No stress

4.

Geen tijd om voor te bereiden? Geen zorgen! Als er iets is waar we alles over weten, is het onze streek! Wij zorgen dagelijks voor inspiratie om de mooiste plekken te gaan verkennen...mét de nodige info voor onderweg!

Bourgondisch op z´n Spaans

5.

Aan onze gastentafel proef je het allerbeste van Spaanse bodem! Lokale recepten, puur klaargemaakt met enkel de meest kwalitatieve ingrediënten uit onze directe omgeving. Da´s pas gastronomisch ontdekken! 

Thuisgevoel

6.

Weg van de wereld. Een plek waar je voor één keer geen nummer bent. Een omgeving waar het allemaal even niet hoeft en je 24 uur per dag op ons kan rekenen. Een stek onder de zon om thuis te komen.

Unieke ligging. Absolute rust.

7.

Geen buren. Geen verkeer. Enkel honderden hectaren pure rust, eindeloze vergezichten, spectaculaire zonsopgangen en een sensationele sterrenhemel, melkweg inclusief! De natuur op haar allerbest!

Een goed geweten

8.

Voor ons zijn ecologie en korte keten economie geen modewoorden. Zonneboilers, zonnepanelen, afvalscheiding, afvalwaterverwerking en kleinschalige Km0 leveranciers? Overal voor gezorgd!

Zoals bij een local

9.

"Logeren bij Belgen"? Bij ons wordt je ontvangen door een Spaans team waarvan er eentje Nederlands praat! Het ware Andalusië? We kunnen je er álles over vertellen...in je eigen taal! Zo hoef je geen enkel detail te missen!

Jarenlange ervaring

10.

Cortijo Valavero is al 15 jaar lang een gevestigde waarde onder de B&B´s in Spanje. Een kwaliteitsicoon met jaarlijks meer dan 50% terugkerende gasten en 6x op rij uitgeroepen als "Beste B&B bij Belgen in Spanje" door de Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen in het buitenland". 

Op zoek naar de ideale B&B in Spanje- Granada? Bij ons logeer je zoals bij een local maar dan in je eigen taal! De lezers van de Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" verkozen ons 6x op rij tot beste B&B bij Belgen in Spanje? In onze bed en breakfast krijgt het concept Logeren bij landgenoten een volledig nieuwe betekenis!