Logeren bij Belgen in Spanje

AVONTUUR

Adrenaline

Durvers en adrenalinefreaks kunnen in onze regio hun hartje ophalen. Ontdek onze uithoek van Andalusië op een geheel nieuwe en unieke manier! Trek erop uit met lokale professionals om vanuit de lucht, vanop het water, vanuit een ravijn of vanop de rug van een paard de mooiste plekken te gaan verkennen!

 

PAARDRIJDEN

...IN DE LECRIN VALLEI

Je tocht begint op het pleintje van het authentieke dorp Albuñuelas waar Juan je opwacht met zijn gezadelde paarden. Een 2 uur durende rit via steile paden en door prachtige boomgaarden tot in de mooiste uithoeken van de adembenemende Lecrín vallei! Je krijgt van ons ook het adres van een nabijgelegen familie restaurantje waar je na je rit op het schaduwrijke terras nog kan nagenieten van de adembenemende vergezichten. De ideale afsluiter van een geslaagde dag!

B&B Cortijo Valavero: Logeren bij Belgen Spanje

Vanaf 12 jaar

Max. 4 pers.

Geen ervaring noodzakelijk

Tok is voorzien

35€ p.p

Op voorhand reserveren

 

CANYONING

...OP DE RIO VERDE

Onder professionele begeleiding daal je de Rio Verde af, omringd door ongerepte natuur en de adembenemende landschappen van het natuurpark Sierra de Tejeda.  Prachtige watervallen, spectaculaire natuurlijke glijbanen en het heldere water van de rivier: een ideale sportieve dag erop uit tijdens de warme maanden (juni tot september)!

canyoning3.jpg

Vanaf 13 jaar

15/6 - 15/9

Geen ervaring noodzakelijk

Materiaal is voorzien

45€ p.p

Op voorhand reserveren

 

PARAPENTE

...MET EEN STRANDLANDING

Adrenaline, avontuur, een onvergetelijke belevenis én een uniek perspectief op het landschap van onze kust: da´s een parapente sprong met Antonio, specialist in zijn vak met 30 jaar ervaring! Hij neemt je mee tot op La Loma del Itrabo (800m hoogte) waar je na de nodige uitleg in tandem de berg afspringt om een 15tal minuten later te landen met je voeten in het warme zand van het strand van Velilla! Durf je?

parapente1.jpg

Vanaf 12 jaar

weersafhangkelijk

Geen ervaring noodzakelijk

Materiaal is voorzien

125€ p.p*

Op voorhand reserveren

* foto´s en video incl.

 

KAYAK

...LANGS ONZE ROTSKUST

Vanaf de prachtige Rijana baai met haar krsitalheldere water vertrek je voor een 2 uur durende, begeleide kajaktocht langsheen onze rotskust met haar spectaculaire kliffen. Onderweg bezoek je 3 zeegrotten en wordt er gestopt om te snorkelen in een kleine afgelegen baai. Een verfrissende zomeractiviteit geschikt voor alle leeftijden.

Foto 1 Presentación (1)_edited.jpg

Vanaf 8 jaar

15/6 - 15/9

Geen ervaring noodzakelijk

Materiaal is voorzien

20€ p.p

Op voorhand reserveren

 
 

DUIKINITIATIE

...TUSSEN VISSEN EN KORALEN

Het onderwater natuurgebied van Maro Cerro Gordo staat bekend als één van de mooiste duikplekken in gans Spanje. Na een korte theorethische initatie neemt "rot in het vak" Rafa je mee op de boot naar één van de ondiepe duikgebieden van het natuurpark. Daar ga je, ten allen tijde onder 1 op 1 begeleiding, een half uur lang kopje onder voor een onvergetelijke ervaring.

buceo.jpg

Vanaf 16 jaar

1/6 - 15/9

Geen ervaring noodzakelijk

Materiaal is voorzien

75€ p.p *

Op voorhand reserveren

* 135€ vr 2 pers

Op zoek naar de ideale B&B bij Belgen in Andalusië - Granada voor jouw vakantie in Spanje? Bij ons logeer je zoals bij een local maar dan in je eigen taal! De lezers van de Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" verkozen ons 6x op rij tot beste B&B bij Belgen in Spanje? In onze bed en breakfast krijgt het concept "Logeren bij Belgen" een volledig nieuwe betekenis!