top of page

Logeren bij Belgen in Spanje

Avontuurlijk

Durvers en adrenalinefreaks kunnen in onze regio hun hart ophalen. Ontdek onze uithoek van Andalusië op een geheel nieuwe en unieke manier! Trek erop uit met lokale professionals om vanuit de lucht, vanop het water, vanuit een ravijn of vanop de rug van een paard de mooiste plekken te gaan verkennen!

Paardrijden

PAARDRIJDEN

Je tocht begint op het pleintje van een authentiek Andalusisch dorpje waar Juan je opwacht met zijn gezadelde paarden. Een 2h durende rit via steile paden en door prachtige boomgaarden tot in de mooiste uithoeken van de adembenemende Lecrín vallei! 

Vanaf 12 jaar

Geen ervaring noodzakelijk

40€ p.p

Max. 4 pers.

Op voorhand reserveren

B&B Cortijo Valavero: Logeren bij Belgen Spanje

CANYONING

Onder professionele begeleiding daal je de Rio Verde af, omringd door ongerepte natuur en de adembenemende landschappen van het natuurpark Sierra de Tejeda.  Een ideale sportieve dag erop uit tijdens de warme maanden (juni tot september)!

Vanaf 13 jaar

Geen ervaring noodzakelijk

45€ p.p

15/6 - 15/9

Op voorhand reserveren

canyoning3.jpg
Canyoning

PARAPENTE

Adrenaline, avontuur en een onvergetelijke beleving: da´s een parapente sprong met Antonio, specialist in zijn vak met 30 jaar ervaring! Een tandemsprong vanop 500m hoogte die eindigt met een strandlanding. Durf je?

Vanaf 12 jaar

Geen ervaring noodzakelijk

135€ p.p*

weersafhangkelijk

Op voorhand reserveren

* foto´s en video incl.

parapente1.jpg
Parapente
Kayak

KAYAK

Vanaf de prachtige Rijana baai met haar krsitalheldere water vertrek je voor een 2 uur durende, begeleide kajaktocht langsheen onze rotskust met haar spectaculaire kliffen. Een verfrissende zomeractiviteit geschikt voor alle leeftijden.

Vanaf 8 jaar

Geen ervaring noodzakelijk

20€ p.p

15/6 - 15/9

Op voorhand reserveren

Foto 1 Presentación (1)_edited.jpg
Duikinitiatie

DUIKINITIATIE

Maro Cerro Gordo staat bekend als één van de mooiste duikplekken in Spanje. Na een korte theorethische initatie ga je, onder begeleiding van "rot in het vak" Rafa, een half uurtje kopje onder voor een onvergetelijke ervaring.

Vanaf 16 jaar

Geen ervaring noodzakelijk

78€ p.p *

1/6 - 15/9

Op voorhand reserveren

buceo.jpg

Cortijo Valavero Logeren bij Belgen Spanje

bottom of page