WANDELEN

Wandelparadijs

Wandelen in de vrije natuur zonder iemand tegen te komen, door boomgaarden en bloemenweiden, met zicht op zee of op de bergen en met een pitstop in een lokaal barretje? Bij ons kan het! Het beste van al: je hoeft de auto niet eens te nemen!

Rondom onze B&B ligt een uitgestrekt netwerk van eeuwenoude voetpaden; een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Platgetrapte routes? Die zijn er niet! Er zijn paden voor alle niveaus, zowel voor die-hards als voor gelegenheidswandelaars. Vind je het niet erg om even te rijden? Dan kunnen we je ook in nabijgelegen regio's enkele mooie wandelingen aanbevelen!

LAS ALPUJARRAS, DE LECRIN VALLEI EN ALHAMA DE GRANADA

 

Stuk voor stuk auto dagtochten om u tegen te zeggen! Prachtige verlaten landwegen door citrusvalleien, naast azuurblauwe stuwmeren en via Moorse dorpen. Met hier en daar een stop in een lokale bar of een mooi uitkijkpunt. De adembenemende berglandschappen krijg je er zo maar bij!

Voorbereiden? Hoeft niet!

Wij zorgen ter plaatse voor routebeschrijvingen, stafkaarten, gps tracks en uiteraard...veel uitleg over de verschillende mogelijkheden! 

Belangrijk
De paden rondom onze B&B zijn niet geschikt voor jonge kinderen en wie niet goed te been is. Stevig schoeisel is een must.

We zijn veel meer dan enkel een B&B in Andalusië bij Belgen! Met onze uitgebreide kennis van de streek ga je steeds op pad met de meest exclusieve info om de mooiste plekjes in onze regio te gaan ontdekken.De lezers van de Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" verkozen ons 6x op rij tot beste B&B in Andalusië bij Belgen ? B&B bij Belgen in Granada