Actief de omgeving verkennen?
WANDELEN!

Wandelen in de vrije natuur zonder iemand tegen te komen, door boomgaarden en bloemenweiden, met zicht op zee of op de bergen en met een pitstop in een lokaal barretje? Bij ons kan het!  Wandelingen van 45 minuten tot een ganse dag voor alle niveaus!  En het beste van al: je hoeft de auto niet eens te nemen!

Rondom onze B&B ligt een uitgestrekt netwerk van eeuwenoude voetpaden; een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Platgetrapte routes? Die vind je hier niet!

Er zijn paden voor alle niveaus, zowel voor die-hards als voor gelegenheidswandelaars. En het beste van al: je auto nemen is niet nodig! 

Vind je het niet erg om even te rijden? Dan kunnen we je ook in andere regio's enkele mooie wandelingen aanbevelen!

Meer info? Mail ons!

VOORBEREIDEN?

Veel voorbereiden is niet nodig! Wij zorgen ter plaatse voor routebeschrijvingen, stafkaarten, gps tracks en uiteraard...veel uitleg over de verschillende mogelijkheden! Je kan ook verschillende van wandelingen rondom onze B&B terugvinden via WIKILOC

Belangrijk: Zorg voor stevig schoeisel! De paden rondom onze B&B zijn niet geschikt voor heel jonge kinderen en wie niet goed te been is!

EXTRA´S

Er staan ter plekke gratis 3 fietsen (2 mountainbikes + 1 wegfiets) ter beschikking​.
Belangrijk: ons gebied is bergachtig en ruig. Ervaring/conditie is een absolute must!

Er liggen heel wat interessante GEOCACHES niet ver van ons vandaan!

Over ons

B&B Cortijo Valavero is een plek voor levensgenieters, gelegen in Lújar, provincie Granada (Andalusië). Wij bestaan sinds 2007.

contacteer ons

​B&B Cortijo Valavero S/N

18614 Lújar, Granada

GSM: (0034)627924683

Email: cortijovalavero@gmail.com

 

Registro de turismo: CR/GR/00213

Copyright B&B Cortijo Valavero 2020.
All rights reserved. 

Aviso legal y Política de privacidad

© 2020 Cortijo Valavero