Onze locatie?  

De Costa Tropical van Granada!

In het uiterste zuiden van Andalusië, pal in het midden tussen de badsteden Malaga en Almeria, ligt de 73km lange Costa Tropical met Motril als regionale hoofdstad.

Een authentieke kuststrook, gevrijwaard van internationaal massatoerisme met een uniek microklimaat van 320 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20º!

ONZE DIRECTE OMGEVING

Onze B&B ligt op een unieke locatie aan de voet de imposante Sierra de Lújar (1830m), één van de uitlopers van het Sierra Nevada bergmassief. Ons eigen terrein van 15 hectaren bossen en boomgaarden wordt omgeven door nog eens enkele duizenden hectaren ongerepte natuur. Geen buren, geen verkeer...enkel allesoverheersende rust!

Belangrijk!
Onze B&B ligt afgelegen. We zijn niet de geschikte plek voor wie op zoek is naar een bedrijvig vakantieoord!

1/4

KUST of RUST?

Beide! Onze B&B ligt in de bergen omgeven door ongerepte natuur, weidse zichten en absolute rust en toch zó dicht bij de kust dat we de zee zien liggen vanop ons terras! 

De dichtstbijzijnde stranden liggen op 25 minuutjes rijden van bij ons vandaan.

ACTIEF?

Wandelaars, ervaren fietsers, natuur en vogelliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres! Onze omgeving is een onontdekt fiets -en wandelparadijs!  


Meer info over de activiteiten in de buurt?

Klik hier!

Ons dorp

100 % authentiek

Onze B&B ligt een 4-tal km buiten het piepkleine Lújar; een dorpje van amper 100 inwoners waar de tijd lang geleden is blijven stilstaan. De bar is de draaischijf van het sociale leven en meteen ook de enige voorziening van algemeen nut! 

Over ons

B&B Cortijo Valavero is een plek voor levensgenieters, gelegen in Lújar, provincie Granada (Andalusië). Wij bestaan sinds 2007.

contacteer ons

​B&B Cortijo Valavero S/N

18614 Lújar, Granada

GSM: (0034)627924683

Email: cortijovalavero@gmail.com

 

Registro de turismo: CR/GR/00213

Copyright B&B Cortijo Valavero 2020.
All rights reserved. 

Aviso legal y Política de privacidad

© 2020 Cortijo Valavero