Wie zijn wij?

Dit is "team Valavero"!

Jarenlange ervaring, perfect teamwork en heel veel passie voor wat we doen. Dat zijn de magische ingrediënten voor een tot in de puntjes verzorgde B&B zoals de onze!

Jullie gastvrouw!

Vanessa

Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Westmalle, in de Antwerpse Kempen.  10 jaar lang speelde ik professioneel volleybal op internationaal niveau. Na mijn carrière kwam ik terecht aan onze kust en besloot me hier te vestigen. Na enkele jaren in de immobiliënwereld, leerde ik Jorge kennen en werd ons dorp Lújar de thuisbasis voor een nieuw project dat zou uitgroeien tot onze B&B! Ondertussen is deze prachtige uithoek van Andalusië al 19 jaar mijn thuis! 

Ik ben verantwoordelijkheid voor de logistiek van onze B&B, maar ook de keuken is mijn terrein! Bij mij kan je terecht met eender welke vraag over de geschiedenis, tradities of de mooiste plekjes van onze streek! Mijn passie is de Spaanse keuken en Spaanse kwaliteitswijnen zijn mijn zwak...

Jullie gastheer!

Jorge

Jorge is volbloed Andalusiër, geboren en getogen in ons dorp. Hij kent elk pad, elke boom en elke uithoek van onze omgeving op zijn duim. Jorge is het werkpaard en de stille kracht achter onze B&B; de man van het zware werk in en om het huis en op het land. Een man van weinig woorden en een hart van goud! 

Ons team!
Ascención,Carmen en Lorena

Jorge´s zussen, Ascensión en Carmen en zijn nichtje Lorena zijn onze spic en span experten! Met veel ervaring en heel veel oog voor detail zorgen zij dagelijks voor de stralend witte was en een tot in de puntjes gepoetst huis!

Onze dieren!

Voor de bewaking van onze B&B rekenen we op onze trouwe honden Gaitán, Arturo en Falco. Voor het sociale amusement rond het huis zorgen onze poezen. Onze dieren zijn niet gevaarlijk en blijven buitenshuis. Onze kippen zorgen voor de kakelverse eitjes bij het ontbijt en onze fantastische honing is afkomstig van onze eigen bijen.

Over ons

B&B Cortijo Valavero is een plek voor levensgenieters, gelegen in Lújar, provincie Granada (Andalusië). Wij bestaan sinds 2007.

contacteer ons

​B&B Cortijo Valavero S/N

18614 Lújar, Granada

GSM: (0034)627924683

Email: cortijovalavero@gmail.com

 

Registro de turismo: CR/GR/00213

Copyright B&B Cortijo Valavero 2020.
All rights reserved. 

Aviso legal y Política de privacidad

© 2020 Cortijo Valavero