Wat is er te doen?
CULTUUR ONTDEKKEN!

De beste restaurantjes, de tofste markten, de meest spectaculaire landwegen,... dat onontdekte plekje dat NIET in de reisgidsen staat? Wij weten waar het ligt! Ga op pad met onze uitgebreide streekkennis en jarenlange ervaring als leidraad! Alles haarfijn uitgelegd én met de nodige documentatie voor onderweg! 

DE STAD GRANADA EN HET ALHAMBRA


Een stad die je moet zien én voelen! De extra insider tips geven we je ter plekke mee! Het wereldberoemde Alhambra bezoeken? Boek je tickets zo vroeg mogelijk!

 

Vragen over het Alhambra? Klik hier

ALPUJARRAS, DE LECRIN VALLEI EN ALHAMA

3 Adembenemende autoroutes om u tegen te zeggen! Via de mooiste landwegen kom je tot op die plekken die je zelf nooit zou vinden! Cruisen door citrusvalleien, naast azuurblauwe stuwmeren en via Moorse dorpen waar men met veel liefde nog authentieke keramiek en artisanale lekkernijen maakt. De adembenemende berglandschappen krijg je er zo maar bij!

EEN DAG AAN HET STRAND
 

Een dag uitwaaien op een rustig strand zonder massa´s toeristen om je heen? Aan onze kust kan het nog! 

Het beste visrestaurantje, de mooiste baai om te snorkelen, het beste strandbarretje, het meest authentieke strandje of de dichtstbijzijnde markt? Wij vertellen je waar ze te vinden en zo veel meer!

DE VISSERSHAVEN VAN MOTRIL
 

Nog nooit zag je het authentieke reilen en zeilen van een kleine andalusische vissershaven van zo dichtbij! Ga met ons mee voor een begeleid bezoek "achter de coulissen" van één van de meeste authentieke en interessante haventjes van onze kust!

Over ons

B&B Cortijo Valavero is een plek voor levensgenieters, gelegen in Lújar, provincie Granada (Andalusië). Wij bestaan sinds 2007.

contacteer ons

​B&B Cortijo Valavero S/N

18614 Lújar, Granada

GSM: (0034)627924683

Email: cortijovalavero@gmail.com

 

Registro de turismo: CR/GR/00213

Copyright B&B Cortijo Valavero 2020.
All rights reserved. 

Aviso legal y Política de privacidad

© 2020 Cortijo Valavero