Lekker eten?

Dan ben je bij ons aAn het juiste adres!

In onze keuken gelden 3 basisprincipes: kraakvers, lokaal en 100% huisgemaakt! Onze gerechten zijn rechtuit, zonder tirlantijntjes en klaargemaakt met enkel het beste uit de directe omgeving. 

Pure, lokale keuken met veel smaak en een goed geweten!

ONS ONTBIJT

Luxueus wakker worden

De kans is groot dat je maanden later nog regelmatig terugdenkt aan ons ontbijt! Ontbijten in Cortijo Valavero is dan ook simpelweg...pure luxe!
 

Geniet van een schitterend uitzicht over de vallei terwijl je rustig wakker wordt aan je eigen tafeltje in de zon. Aan ons ontbijtbuffet kan je kiezen uit vooral heel veel verse, kwalitatieve en huisgemaakte producten. 

Versgemalen koffie, versgeperst sinaasappelsap, huisgemaakte cakes en zoetigheden, versgebakken warm brood en croissants, gesneden seizoensfruit uit de tuin of van onze lokale boeren, honing en pollen van onze bijen, eitjes van onze kippen, huisgemaakte confituren van lokaal fruit, bereide yoghurt, allerlei ontbijtgranen en een grote keuze aan broodbeleg! 

Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

TUSSENDOOR

Een lekker luie dag aan het zwembad zonder ergens heen te hoeven voor je lunch? 
Wij zorgen met plezier voor een lichte middagsnack voor dat hongertje tussendoor.​ 

Middagsnack vanaf 6€ p.p (BTW incl)

Dorst?

In onze ijskasten vind je een ruime keuze aan dranken en bieren (ook Belgische!) Onze wijnkelder biedt een brede waaier aan bijzondere en betaalbare Spaanse wijnen..​ 

Wijnen vanaf 18€ / fles (BTW incl)

Dranken zijn niet inbegrepen in de kamerprijs

´S AVONDS

Oprecht, authentiek, natuurlijk en pretentieloos...4 woorden die onze keuken omschrijven.  Aan onze tafel eet u namelijk enkel het allerbeste! Kraakvers, superieure kwaliteit, en uit principe, enkel van Spaanse bodem!  En uiteraard...huisgemaakt van a to z, maar dat speekt voor zich! Authentieke recepten die ik mocht opsteken in de keukens van old school koks, bedreven huisvrouwen en ervaren grootmoeders.

 

Lichte maaltijden wisselen zich af met meergangenmenu´s
Maaltijdprijzen variëren tussen 17 en 37€ p.p (BTW incl - drank niet incl)

ONZE TAFEL

Onze gastentafel staat voor zuiderse gezelligheid, mediterrane smaken en genieten op z´n andalusisch!

Over ons

B&B Cortijo Valavero is een plek voor levensgenieters, gelegen in Lújar, provincie Granada (Andalusië). Wij bestaan sinds 2007.

contacteer ons

​B&B Cortijo Valavero S/N

18614 Lújar, Granada

GSM: (0034)627924683

Email: cortijovalavero@gmail.com

 

Registro de turismo: CR/GR/00213

Copyright B&B Cortijo Valavero 2020.
All rights reserved. 

Aviso legal y Política de privacidad

© 2020 Cortijo Valavero