Luxe?
Dit betekent het voor ons!

Kraaknet

Al onze kamers en het ganse huis worden dagelijks grondig gepoetst en ons zwembad en onze terrassen liggen er steeds piekfijn bij! Netheid is voor ons een absolute must.

Heerlijke bedden

Bij ons slaap je tussen fris gewassen en fijn gestreken lakens, in een stevig bed op de allerbeste matrassen van Spaanse makelij.

Goede douche

Hoe zo iets simpel toch zo veel deugd kan doen! In onze kamers sta je onder een douche met stevige waterdruk én voldoende warm water voor iedereen en dat de ganse dag door!

Luxueus ontbijt

Vers gebakken brood, goeie koffie uit onze expresso machine, vers sinaasappelsap, huisgemaakte cakes, kakelverse eieren van onze eigen kippen, gesneden seizoensfruit uit onze directe omgeving, honing van onze bijen en zo veel meer. Zo veel je wil.

Thuisgevoel

Weg van de wereld op een plek waar je voor één keer geen nummer bent. Een omgeving waar het allemaal even niet hoeft en je 24 uur per dag op ons kan rekenen.  De grootste uitdaging? s Morgens opstaan en de dag op je laten afkomen. Wij zorgen voor de rest!

Een goed geweten

Op een plek zoals de onze zijn ecologie en korte keten economie geen modewoorden. Het is een manier van leven gebaseerd op een diepgeworteld respect voor de omgeving.  Van zonne-energie en het verwerken van afvalwater tot huisvuil sortering en onze dagelijkse inkoop bij lokale leveranciers. Over alles is nagedacht!

Een huis met karakter

In onze B&B slaap je tussen de muren van een prachtig gerestaureerde, 200-jarige Andalusische pachtboerderij met een rijk verleden.  Elke hoek is uniek en vertelt het verhaal van onze regio en haar mensen. Een huis met een ziel!

Absolute rust

Geen buren. Geen verkeer. Geen geluidsoverlast of lichtvervuiling. Enkel 1000Ha pure rust, eindeloze vergezichten, spectaculaire zonsopgangen en een sensationele sterrenhemel. De natuur op haar allerbest!

Over ons

B&B Cortijo Valavero is een plek voor levensgenieters, gelegen in Lújar, provincie Granada (Andalusië). Wij bestaan sinds 2007.

contacteer ons

​B&B Cortijo Valavero S/N

18614 Lújar, Granada

GSM: (0034)627924683

Email: cortijovalavero@gmail.com

 

Registro de turismo: CR/GR/00213

Copyright B&B Cortijo Valavero 2020.
All rights reserved. 

Aviso legal y Política de privacidad

© 2020 Cortijo Valavero