Binnen en rondom
RUIMTE EN AUTHENTICITEIT

Cortijo Valavero diende eeuwenlang als pachtboerderij voor de lokale aristocratie.  Decennialange verwaarlozing liet het huis als een bouwvallige ruïne achter. Een volledige restauratie zorgde ervoor dat Cortijo Valavero nu prijkt als één van de mooiste authentieke boerderijen uit de omgeving! 

Alles in dit huis straalt kwaliteit en "thuisgevoel" uit!

BINNENSHUIS

Op de benedenverdieping bevindt zich de ruime, uitnodigende woonkamer​ en de veranda. Tijdens het vroege voorjaar en het late najaar wanneer de avonden frisser aanvoelen, is het gezellig warm bij onze grote natuurstenen open haard. De metersdikke oude muren zorgen er niet enkel voor dat de woonkamer aangenaam warm is in de winter, maar ook verkoelend fris aanvoelt tijdens de zomer!

De veranda geeft een schitterend uitzicht op de omgeving en zorgt voor een aangename temperatuur op die dagen dat het net dat tikkeltje te fris is om buiten te eten!

Onze B&B ligt op een perceel van 150 000m2 bos en boomgaarden, tegen een bergflank met ononderbroken, adembenemende vergezichten op de omringende bergen én de zee. We hebben geen buren. Meer weten over onze ligging? Klik hier

RONDOM

Rondom het huis ligt een 400m2 groot terracotta terras op 1 niveau met een spectaculair 360º zicht op de omliggende omgeving. Er zijn verschillende uitnodigende zithoeken voor zonnekloppers én schaduwzoekers! 

Ons zwembad van 10m x 5m is altijd open. De diepte varieert tussen 1,15 m en 1,65 m. De watertemperatuur is meestal ideaal tussen eind mei en eind september. We zorgden voor heel comfortabele ligbedden en voldoende zonnewering. 

In onze aangrenzende tuinen kan je wandelen tussen fruitbomen, cactussen en mediterrane bloemen.

Over ons

B&B Cortijo Valavero is een plek voor levensgenieters, gelegen in Lújar, provincie Granada (Andalusië). Wij bestaan sinds 2007.

contacteer ons

​B&B Cortijo Valavero S/N

18614 Lújar, Granada

GSM: (0034)627924683

Email: cortijovalavero@gmail.com

 

Registro de turismo: CR/GR/00213

Copyright B&B Cortijo Valavero 2019.
All rights reserved. 

Aviso legal y Política de privacidad

© 2019 Cortijo Valavero