Andalusië

Vakantieplannen in 2018!

​Boek nu!

​​​​​Beste B&B in Spanje 2015 / 2016 / 2017

Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" 

​​Andalusië

Sfeervol...ook binnen!

Tijdens het vroege voorjaar en het late najaar wanneer de avonden te fris zijn om buiten te eten, serveren we ons avondmaal in de veranda. Nadien is onze ruime woonkamer de ideale plaats voor een pousse-café bij de warme gloed van onze grote open haard.
Ontspannen bij een goed boek? In onze biliotheek vindt je ongetwijfeld wat je zoekt! Bovendien is er zowel binnenshuis als buiten overal gratis WIFI voorzien.

Vragen? Mail ons!

Rondom? Natuur!

Op zoek naar rust en natuur? Ons eigen landgoed telt 150.000m2 bos en boomgaarden. Rondom worden we omgeven door nog eens honderden hectaren natuurschoon. Geen drukte, buren, files of straatlawaai! Bij ons geniet je van onbezoedelde vergezichten, ontspannende stilte en ´s nachts...van een eindeloze sterrehemel! We zijn de plek bij uitstek voor natuurliefhebbers, wandelaars én vogelaars! 

Meer info over onze prijzen? Klik hier!

Veel ruimte!

Prachtig weer en een spectaculair landschap...ideale ingrediënten om een ganse dag buiten te genieten! Onze B&B biedt meer dan 400m2 buitenterras met talrijke schaduwrijke zithoeken om ontspannen te kunnen genieten van de rust en de vergezichten.

Het zwembad

Een heerlijk verfrissende duik voor het ontbijt of afkoelen na een daguitstap? Ons zwembad (10m x 4m) is altijd open! De watertemperatuur is, afhankelijk van het weer, optimaal tussen eind mei en midden september. Stevige, comfortabele ligstoelen en goede zonnewering staan garant voor een perfecte luilekkerdag bij het zwembad.