Andalusië

SUPER LAST MINUTE OKTOBER!

Klik hier!

​​​​​Beste B&B in Spanje 2015 / 2016 / 2017

Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" 

​​Andalusië

Sfeervol...ook binnen!

Tijdens het vroege voorjaar en het late najaar wanneer de avonden te fris zijn om buiten te zitten, serveren we ons diner in de veranda. Nadien is ons ruime salon de ideale plaats voor een pousse-café bij de warme gloed van onze grote open haard.
Ontspannen bij een goed boek? In onze biliotheek vindt je ongetwijfeld wat je zoekt! Bovendien is er zowel binnenshuis als buiten overal gratis WIFI voorzien.

Vragen? Mail ons!

Rondom? Natuur!

Op zoek naar rust en natuur? Ons landgoed (15 Ha) wordt omgeven door honderden hectaren natuurschoon. Geen drukte, geen buren, noch files of straatlawaai! Bij ons geniet je van onbezoedelde vergezichten, ontspannende stilte en ´s nachts...van een eindeloze sterrehemel! We zijn de plek bij uitstek voor natuurliefhebbers en wandelaars! 

Meer info over onze prijzen? Klik hier!

Vragen? Mail ons!

Buiten leven!

Prachtig weer en een spectaculair landschap...ideale ingrediënten om een ganse dag buiten te genieten! Onze B&B biedt meer dan 400m2 buitenterras met talrijke schaduwrijke zithoeken om ontspannen te kunnen genieten van de rust en de vergezichten.

Het zwembad..verfrissend!

Een heerlijk verfrissende duik voor het ontbijt of lekker afkoelen na een daguitstap? Ons zwembad (10m x 4m) is altijd open! De watertemperatuur is, afhankelijk van het weer, optimaal tussen eind mei en midden september. Stevige, extra comfortabele ligstoelen en goede zonnewering staan garant voor een perfecte luilekkerdag bij het zwembad.