Andalusië

SUPER LAST MINUTE OKTOBER!

Klik hier!

​​​​​Beste B&B in Spanje 2015 / 2016 / 2017

Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" 

​​Andalusië

(H)eerlijk vers!
In onze keuken gelden 3 basisprincipes: kraakvers, lokaal en 100% huisgemaakt! Onze gerechten zijn rechtuit, zonder tirlantijntjes en klaargemaakt met enkel het beste uit de directe omgeving. Pure, lokale keuken met veel smaak en een goed geweten!


​​
Lokaal!
Onze kust, de Costa Tropical, is een vruchtbare oase waar zowat alles groeit en bloeit. Van het meest tropische zoals bananen, advocado's en mango's tot "doordeweekse" tomaten, aardappelen of sla. Ook het beste uit de zee komt direct uit de lokale vissershaven van Motril op uw bord! Super lokaal zijn dan weer onze eigen producten: verse eitjes, een weelde aan fruit, en niet te vergeten: onze alombekende geroosterde amandelen


Dorst?
Onze ijskasten zijn altijd gevuld met een ruime keuze aan water, frisdranken en bieren (ook Belgische!). Net zoals thuis neem je waar je zin in hebt. Je dranken duid je zelf aan op je persoonlijke nota.

Voor de keuze van onze wijnen (Spaanse uiteraard!) gingen we op zoek naar niet-commerciële en lokale producenten die ons voorzien van een brede keuze bijzondere en tegelijk betaalbare wijnen. 

Wijnen vanaf 18€ (BTW incl.)

(*) we behouden het recht voor om onze prijzen aan te passen zonder voorafgaande verwittiging.

Vragen? Mail ons! ​
Meer info over onze kamerprijzen? Klik hier!

​​​​​Ontbijten als koningen!
Rustig wakker worden met de zon op je huid en die eerste koffie sippen terwijl je geniet van volstrekte rust en eindeloze vergezichten... Ontbijten in Cortijo Valavero is pure luxe! Op ons uitgebreid ontbijtbuffet vind je vooral veel vers gesneden fruit, huisgemaakte confituren, zelf gebakken brood, vers geperst fruitsap, eitjes van onze kippen, verse expresso koffie, zelfgebakken cake, lokale specialiteiten en zo veel meer!

Het ontbijt is inbegrepen in onze kamerprijs.


Tussendoor...

Een luie dag aan het zwembad? Een rustdag zonder activiteiten? Dat hongertje tussendoor? Geen zorgen! Wij zorgen ´s middags op aanvraag voor een lichte snack.

​Middagsnack vanaf 6€ p.p


Dinner is served!

Wie denkt aan Spanje denkt ongetwijfeld aan lekker eten en zuiderse gezelligheid! Mediterrane smaken, lokale gerechten en genieten op z´n andalusisch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aan onze gastentafel ontdek je de authentieke spaanse keuken en proef je onze passie voor de spaanse producten in elk van onze gerechten!


Over het algemeen koken we 5x per week. Meestal wordt er niet gekookt op dinsdag en vrijdag (variabel!). Daarbij wisselen we lichtere maaltijden af met meer uitgebreide menu's. Maaltijdprijzen variëren tussen 9 en 37€ p.p (BTW incl). Dranken zijn niet inbegrepen. (*)