Andalusië

Vakantieplannen in 2018!

​Boek nu!

​​​​​Beste B&B in Spanje 2015 / 2016 / 2017

Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" 

​​Andalusië

Actief en avontuurlijk!

Trek je avontuurlijke schoenen aan en ontdek de mooiste hoeken van onze regio op een geheel andere manier! 

Paardrijden door de adembenemende Lecrín vallei of met een ervaren gids de spectaculaire Rio Verde afdalen? Adrenalineboost gegarandeerd!


Meer weten over paardrijden?Klik hier!

Meer weten over canyoningen?Klik hier!

Uitwaaien aan zee...​​
Vanuit onze B&B ben je zo aan het strand! Op 25 minuutjes rijden ligt het piepkleine kustplaatsje Calahonda of de prachtige Ríjana baai; ideaal voor een dag aan zee zonder massa´s toeristen om je heen!
 Slenteren over  de lokale markt van het kustdorp Almuñecar of de zon zien ondergaan op het uitgestrekte strand van La Herradura? Keuze genoeg!

Wandelen? Fietsen? Uiteraard!

Wandelaars kunnen in onze B&B hun hart ophalen. Platgetrapte paden zijn taboe! Vanuit onze B&B vertrekken paden voor elk niveau en met een duur tussen 45 minuten tot een ganse dag. De routes volgen eeuwenoude routes langs ruïnes, door amandelgaarden en olijfplantages. Voorbereiden is geen noodzaak: we zorgen ter plaatse voor stafkaarten en uitgebreide uitleg.

Meer info over wandelen? Klik hier!


Voor fietsers staan er 2 mountainbikes en een koersfiets gratis ter beschikking.
Let wel: Het gebied rond onze B&B is ruig en ervaring/conditie is een must. 

Puur natuur...de Alpujarras
​De zuidflanken van de Sierra Nevada herbergen een gebied met prachtige natuur en eeuwenoude cultuurhistorie: De Alpujarras. Moorse bergdorpjes liggen uitgestrooid tussen spectaculaire landschappen van glooiende valleien en steile kliffen. Naast aardewerk, worstspecialiteiten en zongedroogde paprikas worden in de Alpujarras ook de Jamón de Trevélez" hammen gedroogd. De Alpujarras liggen op 45 minuutjes rijden van onze B&B. 

Languit ontspannen

Onze B&B is ongetwijfeld dé uitgelezen stek voor wie er eens écht van tussenuit wil. Onze afgelegen ligging temidden de natuur, ver weg van mensendrukte staat garant voor absolute rust en ongestoord relaxen! 

Granada

Op iets meer dan een uurtje rijden van onze B&B ligt Granada: een historische parel met een waaier van mogelijkheden voor een ganse dag erop uit! Een bezoek aan het wereldberoemde Alhambra, shoppen of mensen kijken vanop een terrasje en geschiedenis opsnuiven temidden de eeuwenoude stegen van het Albaizín. 

Tickets voor het Alhambra boekt U best ruim op voorhand. (klik hier voor tickets).

Vragen over je bezoek aan het Alhambra? Klik hier!

Weg van de snelweg

Hou je van onontdekte plekjes? Op zoek naar wat je niet in de reisgidsen vindt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat je leiden door onze uitgebreide streekkennis en jarenlange ervaring! Wij leggen je ter plekke alles haarfijn uit én met de nodige documentatie voor onderweg!