Andalusië

Daguitstappen...weg van de snelweg

Op zoek naar dat onontdekt plekje dat je niet in de reisgidsen vindt? Met onze uitgebreide streekkennis en jarenlange ervaring leiden we je tot in de mooiste en meest authentieke uithoeken. Alles haarfijn uitgelegd én met de nodige documentatie voor onderweg! 

B&B Cortijo Valavero

Wandelen? Fietsen? Uiteraard!

Een hele dag wandelen in de vrije natuur zonder iemand tegen te komen? Het kan nog!  Bij ons kan je wandelen van 45 minuten tot een ganse dag en het beste van al...je hoeft de auto niet te nemen! We zorgen ter plaatse voor stafkaarten en uitgebreide uitleg! Trek je wandelschoenen al maar aan!

Meer info over wandelen? Klik hier!


Voor fietsers staan er 2 mountainbikes en een koersfiets gratis ter beschikking. Belangrijk: Het gebied rond onze B&B is bergachtig en ruig. Ervaring/conditie is een absolute must!

Languit ontspannen

Onze B&B is ongetwijfeld dé uitgelezen stek voor wie er eens écht van tussenuit wil. Onze afgelegen ligging temidden de natuur, ver weg van mensendrukte staat garant voor absolute rust en ongestoord relaxen! 

Avontuurlijk erop uit

Trek je avontuurlijke schoenen aan en ontdek de mooiste hoeken van onze regio op een geheel andere manier! 

Paardrijden door de adembenemende Lecrín vallei of met een ervaren gids de spectaculaire Rio Verde afdalen? Adrenalineboost gegarandeerd!


Meer weten over paardrijden?Klik hier!

Meer weten over canyoningen?Klik hier!

​​​​​Beste B&B in Spanje 2015 / 2016 / 2017 / 2018

Lannoo reisgids "Logeren bij Belgen" 

​​Andalusië

Boek nu voor het nieuwe seizoen 2019!

Daguitstappen...de klassiekers

Granada(1h 15m)​ een stad die je moet zien én voelen! Slenteren door het arabische Albaizín, mensen kijken vanop een terras en uiteraard..een bezoek aan het wereldberoemde Alhambra! De extra insider tips geven we je ter plekke mee!

Tickets voor het Alhambra?Klik hier

Vragen over je bezoek aan het Alhambra? Klik hier!


De Alpujarras(45min): Moorse dorpen, adembenemende berglandschappen, traditionele keramiek en artisanale lekkernijen van alle aard! Een daguitstap van formaat!


Zee en strand! (25 min): een dag uitwaaien aan het strand zonder massa´s toeristen om je heen? Dat kan in het piepkleine kustdorpje Calahonda of de mooie Rijana baai! Op vrijdag de markt van Almuñecar meepikken en daarna genieten van een visje op het strand van La Herradura? 
Zie je het al voor je?